722 EĞİTİMLERİ

Temel Maji   |   Manyetik Maji

Pozitif Enerji

SİTEYE ÜYE OLUN
ÜYE GİRİŞİ

JANUS SORULARI

JANUS'a SORUNUZU SORUN!

SORULAR ANA SAYFA        |        SON EKLENEN SORU        |        TÜM JANUS SORULARI

Önemli Açıklamalar        |        Soruların Kabul Edilme Kriterleri



= TÜM SORU KONULARI =

722 Ekolü ve Eğitimleri     |     Maji     |     Astroloji     |     Kuantum ve Bilim     |     Ezoterizm

Pozitif/Negatif Enerji     |     Müslümanlık     |     Farklı İnançlar     |     Reenkarnasyon/Ölüm Ötesi/Rüyalar     |     Fal/Tarot

Ruhsal Sorunlar     |     Yaşam ve İlişkiler     |     Özel İlişkiler     |     Janus

11 Temmuz 2024
Pozitif Enerji Hareketleri

Jaaaaan merhaba,

Altarstil sitesinde pozitif enerji hareketleri serisine baslamistiniz. Hareketlerin anlatilacagi bölümü bekliyordum ki yazilari sildiniz. Yine :(

Neyse caniniz sag olsun :)

Peki buradan gelir mi o hareketler?

Tesekkürler

YANIT

Merhaba sevgili arkadaşım.

Sözlerinde çok haklısın. Evet… yine bir değişiklik… yine radikal bir değişiklik… yine çehre değiştiren siteler…

Hayatım boyunca bu "değişiklikler" yakamı bırakmadı; ama madem ki kuantum mekaniği Wigner - von Neumann yorumuna göre kaderi karakter var ediyor (soran olursa anlatırım) o zaman karakterimde bir kerizlik… demeyeyim "oynaklık" var demektir. Ancak bu seferki değişikliklerde farklı etmenler de rol oynadı (biraz masumum). Bunları açıklamam belki düş kırıklığını azalabilir.

Bilmeyenler için işe biraz öncesinden başlayalım. 2023 Haziranında ticari amaçlı bir site açtık alta-stil… burada bilgili olduğumu düşündüğüm konular olan "tarz ve cinsellik" hakkında (erkek temelli, yani erkeklere bu konularda tüyolar vereceğim) yazılar yazacaktım. Siteyi açtık… fena da gitmiyordu. Ama o site bana hiç yaramadı; çünkü açılma nedenine ben ticari desem de, gerçek itilim beynimdeki "değişimdi". Kendime itiraf etmesem de, karakterimdeki 20+ sene önce anaerkiye geçmem öncesindeki yapı yeniden uyandığı için o siteyi açmıştım. Küstah, üstünlüğüne inanan, pervasız bir kimlik… Ergenliğimden başlayarak 40lı yaşlara dek bet bir erkektim. Eşine şiddet uygulayan biri… Erkekliğime tapınırdım. Yakın dostum olan saygın enkarnasyon uzmanı Dr. Refet Kayserilioğlu bana "önceki hayatında kötü bir erkektin ama cinsiyetini çok seviyordun, bu hayatta dikkatli ol" demişti. Aldırmamıştım. Büyük kayıplar sonrası tanrım yardım etti, anaerkiye geçtim, aklı başında olmayı öğrenmeye koyuldum. Ama bir yıl önce, ne oldu ben de bilmiyorum, o yanım uyanmaya koyuldu, site öyle açıldı. Siteye yazdığım yazılarda bir yamukluk yoktu, ama onlar önceki karakterimi tetiklemeye başladılar. Uyarılar (bizim mistik bağlantılardan) gelmeye başladı… dinlemedim… daha da azıttım… Yıllar-yıllar sonra birini lanetlemeyi düşünmeye başladım (lanetlemedim).

Ve bam!

Ekim ayında başıma bir kaza geldi, ardından hastalık, doktorumun kibarca dediğine göre yaşamsal risk atlattım, ama beynimde nörolojik izler kaldı. Evde mutfağın yerini hatırlayamamak gibi…

Bu beyinle Janus722yi götürmeme imkan yoktu. Ara vermek zorunda kaldık. Beynimdeki durum dans etmeme engel değildi, haftada iki kere canlı yayına (sanal, internet ortamında) çıkıyordum; ama web-sitesi ile uğraşmaya alışmış beynim Janus722 olmadan sıkılmaya başladı. O zaman aklıma elimde olan altar-stil sitesini kişisel dans sitesi yapma fikri geldi. bu gelişim sonrasında arkadaşlarımın fikri ile adım adım siteyi pagan-dansçı içeriğine çevirdik.

Bu soruyu soran sevgili dostumun söz ettiği yazı dizisi o site için hazırlanmış bir diziydi.

O dizide kinesioloji, yoga, dans ve pozitif enerji hakkındaki bilgilerimi sentezlemiş ve bazı -halen kendim her gün uyguladığım- hareketler var etmiştim.

Bu yazı dizini yazmamın gerisindeki ilk neden hareketsiz bir yaşamı olan ve bunun olumsuz geri yansımalarını gören bir değerli hanım arkadaşımdı. İlk amacım ona destek olmaktı.

İkinci olarak yoganın hatalı uygulanışı beni üzüyordu. Yoga, bizim baba tanrımız ve Müslümanlık tek tanrısı Allah'ın öncel versiyonu olduğuna inandığımız tanrı Şiva'nındır. Özgün içerik bambaşkadır. Batıda ise yoga halktan kopuk, zor, alışılmadık, olağan insanın asla mükemmel şekilde yapmayacağı hareketlerdi. Mentalite bütünü ile yanlıştı.

[Sözlerim ülkemiz yoga kurslarını içermez. Bu kurslarda ne öğretildiğini hiç bilmesem de, bir ücretli film kanalındaki bizim ülke yogasının yansıması olduğunu düşündüğüm programı -ki, bir yogi hanım kız sunmakta- çok beğendiğimi söylemem gerek.
]

Gerçek yoga çok-çok basitti. Namazın gerisinde Şiva'nın yogası vardı. Amaç, bedeni acayip şekillere sokmak hiç değil, çok basit hareketlerle motor sistem ile beyni kollabore edip, yani beden yoluyla beyne ulaşıp, daha da açığı, bedeni rahatlatarak beyni rahatlatmaktı.

Bu gerçekleri yansıtmak adına kolları sıvadım, o diziyi hazırladım; dans sitesine çevrilmiş altar-stil'de yayınlamaya başladık. İlgi yoğun oldu. (Sürekli hitleri, yani ziyaretçi sayılarını, kontrol ettiğimiz için biliyoruz.)

Fakat sonra birdenbire beynim iyileşti!

Birden!

Artı başım dönmüyordu. (İşin komiği yürürken zorlansam da, dans ederken başımın önceden de dönmemesiydi.) İnsanları tanımakta (yüzleri anımsamakta) hala çok az zorluk çeksem de, düşünebiliyordum. Okuduğumu anlayabiliyordum.

Hemen yeniden Janus722 araştırmalarına resssmen zıpladım. Araştırmaya, okumaya düşünmeye koyuldum. Yarım kalan işleri ele aldım. Gama Majisi eğitimini bitirmek için büyük (elimizden gelenin iki misli) yoğunlukta çalışmaya koyulduk… dersem haksızlık etmiş olurum; tam bir çalışma deliliğine atladık… hala da bu ortamdayız.

Diğer yandan Altar- Stil sitesini eski (özgün) haline soktuk. Orada yine temelde erkeklere olsa da, kadınlar için de bazı şeyler yazmaya başladım.

[Arkadaşlar; bu sitemize de ilgi göstermeniz beni mutlu edecek. Henüz içerik zayıf, ama kısa sürede geliştireceğiz. Orada, Altar Kimdir? linkinde gençlik resimlerimi de bulabilirsiniz. Ziyaret etmek isterseniz burada >> Altar-Stil.com Site tanımı şöyle: "Seçkinliğe, etikete, seksapele ve sekse önem veren erkekler için."
]

Ve soruya geleyim:

İyileşmemin ardından Janus722 ve Altar-Stil'i kendi içeriklerinde çevirmeye karar verdik. Bu yüzden yeniden bunadığımda oyalanmak için Pagan-Dancer adlı alan ve adını satın aldık. Tüm dans resim, klip ve yazılarımı oraya yükleme kararı aldık. Ancak bir sitenin dizaynı o kadar kolay bir iş olmadığı için dizinin yeniden hayata geçmesi zaman alacaktı.

Sonra yanıtımı okumakta olduğunuz soru geldi. Ben de yanıtımda "Bu yüzden senden ve PEBH dizisini okumak isteyen dostlardan bir ricada bulunayım: İzin verin, önce şu Gama Eğitimini bitireyim. Sonra Altar-Stil'e biraz içerik ekleyelim, biraz eski haline döndürmeye çalışalım… sonra sıra Pagan-Dancer'a gelecek." cümlelerini ekledim, yanıtı dostum hanımefendiye yolladılar.

Ancak bu aşamada aklıma bu değerli arkadaşımın sözünün sadece bir talep değil, daha derin manaları olan eylem olabileceği benzeri bir fikir takıldı. Bizler kadın görüşlerine çok değer veririz; çünkü anaerkiliz.

[Anaerkinin anlamı kadınlar egemen olacak, erkekler kadınlar gibi ezilmeye başlayacak demek değildir. Erkeğin yöneticiliğini yok etmek için onu erkeliğinden soyutlamak gerekir. Tüm antik anaerkil uygarlıklarda ülkeleri yine genelde erkekler yönetirler… ama şu nokta çok önemli: Bu krallar ülkeleri kadın görüşleri ile yönetirler; kültürdeki doğruları, kuralları, ahlak normlarını kadınlar belirler. BU yüzden tüm bu krallar tarihe ve mitolojilere adaletleri, çarpıcılıkları, zenginlikleri; ülkeleri ise yüksek refah, uygarlık ve barışseverlikleri ile geçmişlerdir.
]

Ayrıca bu hanımefendiye -çok az kişinin bildiği bir sırrımı açacak kadar- değer vermekteydim.

Sonunda "Bu mesaj geldi ise bunda da bir hayr vardır" düşüncesini benimsedim ve kararımı değiştirdim. Dizi yazı büyük olasılıkla (sayfalar yeniden hazırlanıyor) Pazartesi gün yayınlanmaya başlayacak.

Sitemize ve görüşlerimize gösterdiğin yıllara dayalı ilgin, sorun ve kendimizi anlatmamıza imkan verdiğin için çok teşekkürler kadın dostum.

[Yazarken tapaj hatası ile "kadîm" yârine "kadın" yazmışım. Bu hatamın nedeni, senin benim karşı cinsteki belki de tek dostum olman ve de bunun çok garibime gitmesi. Ben kadınlarla arkadaşlık etmem... edemem. Seninle oldu, çok da güzel oldu… ve tadını çıkarıyorum.

Bu hata vesilesi ile söz konusu duygularımı da paylaşmak istedim.
]


ANA SAYFA    |    Sorular    |    Astroloji    |    Kuantum    |    Ezoterizm    |    Filmlerimiz    |    İletişim

Dizayn: JANUS722.com    |    © 2015 -