722 EĞİTİMLERİ

Temel Maji   |   Manyetik Maji

Pozitif Enerji

SİTEYE ÜYE OLUN
ÜYE GİRİŞİ

MAJİ SORULARI

JANUS'a SORUNUZU SORUN!

SORULAR ANA SAYFA        |        SON EKLENEN SORU        |        TÜM MAJİ SORULARI

Önemli Açıklamalar        |        Soruların Kabul Edilme Kriterleri



= TÜM SORU KONULARI =

722 Ekolü ve Eğitimleri     |     Maji     |     Astroloji     |     Kuantum ve Bilim     |     Ezoterizm

Pozitif/Negatif Enerji     |     Müslümanlık     |     Farklı İnançlar     |     Reenkarnasyon/Ölüm Ötesi/Rüyalar     |     Fal/Tarot

Ruhsal Sorunlar     |     Yaşam ve İlişkiler     |     Özel İlişkiler     |     Janus

5 Ağustos 2024
Gama Majisi

Degerli janus umatim sagliginiz daha iyidir.Gama majisi egitiminizi/kitabinizi sabirsizlikla bekliyorum.Diger egitimleri almistim ama bu imajinasyon konusuyla mesela klasik çalisma olan vefkleri birlestirerek tam anlamiyla sonuç elde edemedim.Umarim gama majisinde pratik uygulamalara yer verebilirsiniz.Saygi ve selamlar

YANIT

Arkadaşım önemli bir mesaj yollamışsınız; söylemek istediğim şeyleri söylememe, açıklamalar yapmama olanak veren sorular beni sevindiriyor. İlk adımda bir teşekkür edeyim… yanıta öyle geçelim.

Önce işin fîraklı yanından başlayalım.

Ben maji eğitimi satıyorum; ama PE savunucusuyum da (PEnin özünde dürüstlük adlı erdem bulunmakta). Bu yüzden söylemem gerekir: Maji, tek bir eğitim almakla başarılacak iş değildir.

Daha önce yazdığım gibi, maji ortamı kadar palavranın döndüğü bir yer yoktur. Bu mıntıkada herkes muhteşem büyücülerdir… ama hepsi de en sıradan adam kadar derde/soruna batmıştır; mutlu olduklarını düşündürecek hem karaktere, hem de hal ve gidişe uzaktırlar. "Ner'de senin muhteşem magusluğun kardeş?" diye sormak lazımdır bu zevata. (Lafımın hedefi birbirlerini başarı ile yiyen Golden Dawn ve Rose Cross örgütü muhteşem Kabalacılarıdır.)

Biz ise demekteyiz ki "Bizim bile başarı olasılığımız -o da en iyi halimizde, yani arada- %70-75dir". (Genelde %60'dır, çaktırmayın. ) Yani her 10 çalışmadan ortalama 4ünde çuvallamaktayız. Ama el elden üstündür; her çalışmasında şakır-şakır %80i tutturan vardır belki, bilemem. Diyeceğim o ki: Hayatım büyücüler içinde geçti… Ben böyle bir şahsiyet görmedim.

Ancak yiğidi ölüdür hakkını yeme: Her 10 arzudan -en kötü ihtimalle- 4ünün kesin gerçekleşmesi yabana atılır bir sonuç değildir.

Bunun da ötesinde, maji ile kendi ruh ve beyniniz (bilinciniz) temelinde çalışırsanız (ki, ideal olan budur), meditasyondan daha güzel, daha reel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Majideki başarıda çok farklı etmenler belirleyicidir. Bunların içinde Schumann rezonansı bile acayip etkindir. Dahası; yorgunluk, öfke, başaramama kaygısı, zamansızlık, hatta buhurun kokusunu beğenmeme, yan komşudan gelen gürültü, pantolon kemerinin sıkması, tuvaletin veya aklına yarınki toplantının gelmesi, "ay şu vefki döndüremedim gitti" diye sinir basması gibi sudan-selden şeyler bile bir çalışmayı gümletir.

Bu can sıkıcı laflar daha girizgahtı… ağa babalar şimdi geliyor.

Mesajınızda dediğiniz gibi bizim eğitimin ve de tüm maji çalışmalarının (ki, daha Bülent'in öğrencisiyken ben bile ona aynı dertten yakınmışımdır) yumuşak karnı öğrencilerin "İmajinasyon yapıcam, esma envoke edicem, bi'de vefk işi var… tamam… ama bunları nasıl karıştıracağım?" sorusunun net bir yanıtının olmamasıdır.

Bir yol tutturacaksınız… ona inanacaksınız (Planck seviyesinde dust speck'iniz olmayacak)… başka çıkar yok.

Ama gelin, isterseniz, bizlerin nasıl yaptığımızı anlatayım. Ancak altını çizeyim: Bu bir kural değildir; bizim beyinlerin, ki ortak çalışır, var ettiği bir akıştır.

  • Önce esmamızı envoke ediyoruz. (Zikir, envokasyon metotlarında en kolay yol olduğu için eğitimde zikir önerilmektedir. Biz nadiren zikir yaparız.)
  • İyice kontak kurulunca bu alanı vefkten (sanki vefke hızlıca üfler gibi) yansıtıyoruz. (Zaten alan vefke ulaşır ve yansırsa vefk dönmeye başlar).
  • Bu horolombo oluştuğunda imajinasyonu -bütün beyin/majikal gücümüz ile- capcanlı yapıyor, arzuyu görüyoruz.
Bu kadar.

Yeni eğitimde zikir ve esma yok. Yepyeni bir metot… Basit. Güncel. Ama ufaktan yine mutfak/atölye hakkında (yani mikrokozmos hakkında kuantum bilgileri olarak) laflar var. (Arkadaşlar, bir daha mahcup olmayayım diye bitireceğime söz veremiyorum, lütfen inanın, her gün manyak gibi çalışıyoruz, ama ne zaman bunalıp bırakacağım, müphem.)

Kuantum bilgilerinden kurtuluş yok panpalar. Ne yaptığını anlayamayan, nasıl yapar yahu? Maji yüzmek ya da dengede durmak gibi çok da tanımlanamayacak bir iş değildir. Maji, bir cangıl'a girip, derinlerdeki kutsal hazineye ulaşma çabasıdır ve bu yüzden temeli bilgi, yani bilimdir.

Siz çalışma prensibini anlayın… sıktırın… ikinci bir Kabala yazın; kendinize en uygun sistemi yaratın. Çok ciddiyim. İş ki inanın. Sistemi (evrenin çalışma sistemini) bilin (yani metot yaratacağım diye saçmalamayın)... Yöntem çalışacaktır.

Bu eğitimin bir diğer farklılığı visualizasyon ve gama pratiklerine yer vermemiz. Her egzersiz özgün... İçerikte bilimsel raporlar bazında (raporları da veriyoruz) gama yükselttiği kanıtlanmış egzersizler ve bizim keşfimiz olan antrenmanlar var.

Eğitim almaya paranız yetmeyebilir. Eğitim almayı canınız istemeyebilir. O zaman büyük sırrı açıklayayım ve Order'dan kovulayım (yarın yanıtımda "vırakk vırakkk" diye bir şey okursanız, anlayın ki beni sırları ifşa cezası olarak kurbağa yaptılar.) Kendinize inanının. Güçlü bir imajinasyon yapın. Kısa olsun. Vurucu olsun. Beş duyu ile yapılsın. Bir ölçüde sonuç alacaksınız.

İmajinasyon yapamıyor musunuz? "Join the club". O zaman eğitimi bekleyeceksiniz ve Janus yine evde mutfağın yolunu kaybetmesin de, eğitimi bitirsin diye dua desteği vereceksiniz.

Eğitimlerimizi satın aldığınız için çok teşekkür ederim kardeşim. Bu eğitim daha basit, daha kolay… ama bence yine Temel Maji eğitimindeki gibi zikir ve vefk bilgilerini kuantum mekaniği bilgileri ile kararak KENDİNİZE ÖZEL ŞEKİLDE çalışın. Başarı, zorlanmayla koşuttur.

Daha başarı (zorlanmak) mı istiyorsunuz? O zaman bizim adamı canından bezdirici Manyetik Maji içeriğini beyninize perkitin. Anlaması biraz zordur… yine de bence majinin özüdür. Ama tehlikelidir de. Pratikleri vermiş olsak da, diğerlerine değil, kendinize çalışın. Manyetizma her şeydir arkadaşım. Magus demeyelim, ama sıkı bir büyücü olmak için Manyetik Maji eğitimi bence önceldir.

Böyle işte…

Olağan kişiler birbirilerine iyi niyet göstergesi olarak "şansınız açık olsun" derler.

Motorcular bildiğim kadarı ile "Farınız açık olsun" diyorlar.

Ben de bir majisyen arkadaşıma, size, "Pinealiniz açık olsıun" diyeyim… (Biz pinelae fazla bağlı değiliz, diyecek başka laf bulamadığım için böyle dedim. )

Güzel bir laf bulan lütfen siteye mesaj atsın, bu bizim (büyücülerin) sloganımız olsun… bizim de bir sloganımız olsun.

Bizlere emek verdiğimiz yeni eğitim hakkında konuşma (bir anlamda tanıtım) olanağı verdiğiniz için çok-çok teşekkürler. Yalana gerek yok, buradan para kazanıyoruz. Sosyal medya hesaplarımız yok. Tek tanıtım bu site.


ANA SAYFA    |    Sorular    |    Astroloji    |    Kuantum    |    Ezoterizm    |    Filmlerimiz    |    İletişim

Dizayn: JANUS722.com    |    © 2015 -